Tuinontwerp

Tuinontwerp

De aanleg van een nieuwe tuin begint met een goed tuinontwerp. Niet voor niets zegt het gezegde dat een goed begin het halve werk is! Bij Tuinen met Weelde bent u op het goede adres. Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van tuinen weten we precies welke mogelijkheden er voor uw tuin zijn! U geniet optimaal van uw tuin als uw tuin zo ontworpen is dat u er graag in vertoeft. Daarom bent u als klant onmisbaar in het proces van het tuinontwerp. In het uiteindelijke tuinontwerp zijn al uw wensen en ideeën opgenomen waar mogelijk.

Mogelijkheden voor een tuinontwerp

Voor het ontwerpen van een tuin gaan we uit van één van de twee onderstaande opties:
1. Tuinen met Weelde maakt een volledig nieuw tuinontwerp. Uw tuin is nog leeg óf u wilt een nieuwe tuin aan laten leggen.
2. Tuinen met Weelde maakt een tuinontwerp aan de hand van uw huidige tuin. Het kan natuurlijk ook dat u een bepaald gedeelte van uw tuin wilt aanpassen. 
Misschien weet u wel goed wat u wilt, of misschien twijfelt u juist over de mogelijkheden die er zijn. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u een vakkundig advies te geven. Van uw wensen en onze waardevolle tips en ideeën maken wij een prachtig tuinontwerp!

Tuinen met Weelde creëert tuinen in alle soorten en maten. De ene klant heeft hele duidelijke wensen, de andere klant wil graag dat Tuinen met Weelde meer meedenkt met het ontwerpt. Om u een goed beeld te geven van de tuinen die er zijn, vindt u hieronder vier soorten tuinen met afbeeldingen.

Interesse? Neem contact op!

Tuinen met Weelde gaat voor een tevreden klant de perken te buiten. Tuinen met Weelde, voor een buitengewone beleving!