Een tuin met een buitengewone beleving

Een tuin met een buitengewone beleving

Volgens Van Dale is een tuin een omheind stuk grond met bloemen, bomen en andere gewassen beplant. Maar uw tuin...? Iedereen heeft een bepaalde voorstelling van het begrip tuin. Een onderhoudsarme tuin, een kindvriendelijke tuin, een bloementuin of een speeltuin. Het kan allemaal! Zo ook bij Tuinen met Weelde. Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier met een passie voor alles wat groeit en bloeit in de natuur? Zoek niet verder, maar neem contact met ons op.

U hebt een vraag over uw tuin. Bijvoorbeeld hoe het komt dat alle rododendrons dood gaan. Of waarom uw prachtige gazon steeds voller komt te zitten met mos. Advies geven kan Tuinen met Weelde als geen ander.

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin of hebt u een nieuw huis gebouwd waar de tuin nog aangelegd moet worden? Bij Tuinen met Weelde bent u op het goede adres voor het ontwerpen van een nieuwe tuin!

Een tuin aanleggen komt nog heel precies. In welke volgorde gaan we aan de slag? Natuurlijk niet eerst met het planten van de bomen als het stuk grond nog ge√ęgaliseerd moet worden. Tuinen met Weelde is specialist in het aanleggen van prachtige tuinen die volledig naar uw wens zijn!

Vindt u ook dat onkruid zo verschrikkelijk hard groeit? Groeiden al die planten en struiken in de tuin ook maar zo hard... Om ervoor te zorgen dat planten en struiken goed groeien, is het belangrijk om uw tuin goed te onderhouden en onkruid geen kans te geven. Dat vergt veel tijd! Hebt u die tijd niet? Tuinen met Weelde staat te popelen om aan de slag te gaan!

Interesse? Neem contact op!

Tuinen met Weelde gaat voor een tevreden klant de perken te buiten. Tuinen met Weelde, voor een buitengewone beleving!