Welkom bij Tuinen met Weelde. Sinds 2009 realiseren we prachtige tuinen door heel Nederland, met een focus op de grotere projecten die vragen om een vakkundige aanpak. Dat doen we met echte liefde voor het vak en een schat aan vakkennis en ervaring.

ONTDEK HET VAKMANSCHAP VAN TUINEN MET WEELDE

De drijvende krachten achter Tuinen met Weelde zijn Arie en Evita van Weelden. Arie werkt sinds 2009 als zelfstandig hovenier en zorgt voor de uitvoering van onze projecten, Evita zorgt voor de ontwerpen en regelt alles achter de schermen. Samen met het complete team worden zo de mooiste tuinen gerealiseerd.

Bij de aanleg van een tuin ga je niet over één nacht ijs. Dat doen wij dus ook niet. Je tuin moet de plek zijn waar je jezelf echt kunt ontspannen en je jarenlang van kunt genieten. Om dat te bereiken steken we veel moeite in het voortraject en kun je verzekerd zijn van open communicatie en optimale transparantie.

We beginnen onze samenwerking graag met een oriëntatiegesprek. Uiteraard kunnen we dat ook in de avonduren plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we je eisen en wensen en brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn. Denken we beiden dat er een goede match is? Dan gaan we graag aan de slag met een professioneel 3D-ontwerp.

Als we je droomtuin op papier hebben staan, plannen we de aanleg. Onze vakmensen hebben veel know-how in huis. Als we toch een specialisatie missen dan beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten die we kunnen inschakelen. Zodoende werken de beste vaklui aan jouw tuin, terwijl jij maar één aanspreekpunt hebt.

Voor, tijdens en na de aanleg van je tuin ben je verzekerd van laagdrempelig contact en eerlijk advies. We streven ernaar om met elkaar jouw tuindromen werkelijkheid te maken. Uiteraard blijven we ook na oplevering van een nieuw tuinproject graag betrokken. Dankzij ons deskundig tuinonderhoud blijft je tuin altijd in optimale conditie. Zodat jij optimaal kunt blijven genieten.

Ons team

Arie
Eigenaar
Evita
Bert
Dick
Henk
Jaap
Jaco
Laurens
Remco

contact

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? We komen graag met je in contact.

"*" geeft vereiste velden aan