Over

Over

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter Tuinen met Weelde? Wie legt al die prachtige tuinen aan en zorgt er voor dat al die tuinen ook prachtig blijven door ze te onderhouden? Dat is niemand minder dan Arie van Weelden.

Arie is getrouwd met Evita. Samen hebben ze drie kinderen, twee meisjes en een jongetje. Evita zorgt er achter de schermen voor dat alles vlekkeloos wordt geregeld door Tuinen met Weelde. Zij is de persoon die jouw mail beantwoordt.

Arie is een no-nonsense persoon. Eerlijk en direct. Je weet waar je aan toe bent en je wordt achteraf niet geconfronteerd met narigheid. Om alles zo goed mogelijk aan te leggen, is contact met de klant belangrijk. Daar steekt Arie graag tijd in. Wilt u eerst een oriƫntatiegesprek? Arie komt graag op een avond naar u toe. Na een ontspannen kennismaking is het makkelijker om te bespreken welke eisen en wensen er zijn en wat te realiseren is voor een bepaald budget.

Arie is graag buiten. Hij houdt van de natuur. Sinds 2009 werkt Arie voor zichzelf als hovenier. Hij legt door heel Nederland de mooiste tuinen aan. Overtuig uzelf en bekijk de impressies van de tuinen die door Arie zijn aangelegd!