Strakke tuin in Vorden

Strakke tuin in Vorden

Tuinen met Weelde heeft deze strakke tuin in Vorden opnieuw aangelegd rondom een prachtige veranda. De bewoners van dit huis zijn blij met het resultaat! De bewoners van dit huis in Vorden wilden hun tuin helemaal aanpakken, liefst zo weinig mogelijk onderhoud. En als er onderhoud gepleegd moet worden, dan makkelijk. Want wie kan er nu niet grasmaaien? Rondom de prachtige veranda moest het nodige gebeuren. Tuinen met Weelde heeft hier een beschoeiing gezet en de tuin opgehoogd met zand. In de prachtige veranda moesten keramische tegels gelegd worden. Deze tegels zijn ingevoegd met twee componenten. Om het plaatje af te maken is er gras gelegd in de rest van de tuin. Want grasmaaien kunnen de bewoners van dit huis ongetwijfeld! De bewoners zijn uiterst tevreden met dit resultaat. Tuinen met Weelde natuurlijk ook.

Bent u ook op zoek naar een hovenier die uw tuin volledig opnieuw aanlegt in Vorden of omgeving? Tuinen met Weelde wil u graag van dienst zijn en wacht op uw telefoontje! Want voor een buitengewone beleving, ook in Vorden, ben u bij Tuinen met Weelde aan het juiste adres.

Sleep met de muis de witte balk op de afbeelding hieronder heen en weer. Aan de linkerkant ziet u de tuin in 'oude' staat, aan de rechterkant ziet u het prachtige resultaat!

Zoekt u een hovenier in Vorden of omgeving? Neem contact op!

Tuinen met Weelde gaat voor een tevreden klant de perken te buiten. Tuinen met Weelde, voor een buitengewone beleving!