Strakke tuin in Capelle aan den IJssel

Strakke tuin in Capelle aan den IJssel

Tuinen met Weelde heeft deze strakke tuin in Capelle aan den IJssel aangelegd. De bewoners van dit huis wilden een tuin die weinig onderhoud vergt. Dat is gelukt!
Door gebruik te maken van verschillende soorten stenen oogt het geheel netjes en strak. De prachtige aluminium bakken met poedercoat zijn gevuld met veel verschillende planten die in de zomer uitbundig gaan groeien en bloeien. Ook hebben we vijgenbomen en olijfbomen geplant. De keramische tegels met onderhoudsvrije voeg krijgen geen last van onkruid. Wat wil je nog meer? Dit is wat Tuinen met Weelde ├ęcht onderhoudsvrij noemt!

De riante veranda is gerealiseerd door Bronkhorst Buitenleven. Een bedrijf waar wij veel mee samenwerken. Samen leveren we maatwerk.

Bent u ook op zoek naar een hovenier die in goed overleg met u een strakke tuin aanlegt bij uw huis in Capelle aan den IJssel? Tuinen met Weelde wil u graag van dienst zijn en wacht op uw telefoontje! Want voor een buitengewone beleving, ook in Capelle, ben u bij Tuinen met Weelde aan het juiste adres.

Sleep met de muis de witte balk op de afbeelding hieronder heen en weer. Aan de linkerkant ziet u de tuin in 'oude' staat, aan de rechterkant ziet u het prachtige resultaat!

Interesse in een strakke tuin in Capelle aan den IJssel? Neem contact op!

Tuinen met Weelde gaat voor een tevreden klant de perken te buiten. Tuinen met Weelde, voor een buitengewone beleving!