Strakke tuin in Blaricum

Strakke tuin in Blaricum

Tuinen met Weelde heeft deze strakke tuin in Blaricum, ‘t Gooi aangelegd. Als hovenier was deze strakke moderne tuin misschien in uitvoering geen uitdagende klus maar moest wel voldoen aan allerlei regelgeving van de gemeente.
Zo moesten de coniferen en bomen voldoen aan het kavelpaspoort en moest er om het huis gewerkt worden met grind vanwege het rieten dak van deze woning. De bewoners hebben veel positieve aandacht gekregen uit de buurt vanwege het strakke gazon dat ondanks de droogte in de zomer als enige in de wijk volledig groen is gebleven; Dit dan weer door het uitstekende advies aan de bewoners over de verzorging van het groen. “Wij zijn zo blij met Arie, dat wij dit overal verkondigen. Hij heeft gewoon de juiste spullen, de kennis en kunde om eigenlijk alles voor elkaar te krijgen. Als we om ons heen kijken kunnen andere hoveniers daar nog wel iets van leren”.

In Blaricum worden veel huizen gebouwd. Bent u ook op zoek naar een hovenier die in goed overleg met u een strakke tuin aanlegt bij uw huis in Blaricum of ‘t Gooi? Tuinen met Weelde wil u graag van dienst zijn en wacht op uw telefoontje! Want voor een buitengewone beleving, ook in ‘t Gooi, ben u bij Tuinen met Weelde aan het juiste adres.

Interesse in een strakke tuin in Blaricum? Neem contact op!

Tuinen met Weelde gaat voor een tevreden klant de perken te buiten. Tuinen met Weelde, voor een buitengewone beleving!