Prachtige klassieke tuin in Kootwijkerbroek

Prachtige klassieke tuin in Kootwijkerbroek

Tuinen met Weelde heeft deze prachtige tuin in Kootwijkerbroek aangelegd. Als hovenier was deze tuin een leuke en mooie klus om uit te voeren. Een prachtig verbouwd gezinshuis waarbij de tuin volledig opnieuw aangelegd moest worden. Belangrijk voor deze tuin in Kootwijkerbroek was dat het de uitstraling van het huis en bedrijf moest bevorderen, er niet teveel wekelijks onderhoud moest zijn en dat de kinderen er heerlijk in kunnen spelen.

Na goed overleg zijn we op dit ontwerp uitgekomen. Tijdens de aanleg was het nat, erg nat. Het leek wel alsof het alleen in Kootwijkerbroek regende. Dat zorgde voor enige vertraging in het aanlegproces. Gelukkig werd het ook weer droog en kon de tuin aangelegd worden volgens plan. Zoals u op de afbeeldingen ziet mag het resultaat er zijn!

Kootwijkerbroek kent veel gezinnen zoals het gezin dat in dit huis woont. Bent u ook op zoek naar een hovenier die in goed overleg met u een prachtige tuin aanlegt bij uw huis in Kootwijkerbroek? Tuinen met Weelde wil u graag van dienst zijn en wacht op uw telefoontje! Want voor een buitengewone beleving, ook in Kootwijkerbroek, ben u bij Tuinen met Weelde aan het juiste adres.

Interesse in een klassieke tuin in Kootwijkerbroek? Neem contact op!

Tuinen met Weelde gaat voor een tevreden klant de perken te buiten. Tuinen met Weelde, voor een buitengewone beleving!