Contact

Contact

Mag Tuinen met Weelde een

Buitengewone Beleving

creëren voor jou?

Om een mail te kunnen sturen moet je akkoord gaan met ons privacybeleid.

Recensies

Vakbekwaam

De tuin is volledig op de schop gegaan. Mijn ideeën en hun kennis hebben geleid tot een prachtige tuin. Ik ben zeer benieuwd hoe het in de zomer eruit ziet. Alles is geleverd volgens afspraak. Prettige en vakbekwame mensen. Heel tevreden!

Blij met Arie!

Wij zijn zo blij met Arie, dat wij dit overal verkondigen. Hij heeft gewoon de juiste spullen, de kennis en kunde om eigenlijk alles voor elkaar te krijgen. Als we om ons heen kijken kunnen andere hoveniers daar nog wel iets van leren.

Oude olijfbomen

Onze oude olijfbomen zijn vakkundig en netjes verwijderd door Tuinen met Weelde. En dat was niet zo gemakkelijk, aangezien er een grote kluit aan zat en ze met een kraan over het huis heen getakeld moesten worden. Goed gecoördineerd en geregeld door Arie. Ook hebben ze mooie nieuwe bomen gepland, allemaal op tijd en volgens afspraak! We zijn heel tevreden over de inzet van Arie.

Tuin op hoogte

Via Bronkhorst Buitenleven kwamen we in contact met Tuinen met Weelde. Het was namelijk niet alleen een kwestie van een veranda plaatsen. Er moest veel aan de tuin gebeuren die na 14 jaar eindelijk op hoogte kwam. Bovendien komen we in een andere fase en schommelen en voetballen in de tuin hoeft niet meer. Arie en zijn team dachten vanaf begin af aan met ons mee. Na een aantal weken keihard werken mocht het resultaat er zijn. Bomen en planten die we wilden behouden werden behouden, ze weten waar ze het over hebben en delen hun kennis en kundigheid, komen met tips, materialen werden hergebruikt en ze kwamen steeds hun afspraken na en communiceerden vlot en duidelijk. Inmiddels zijn we een heel eind verder en genieten al volop van tuinhuis en tuin.

Weelde-tuin

Vrijdag 7 september is onze tuin in 1 dag omgetoverd tot een ‘Weelde-tuin’. Arie reageerde vlot toen wij hem vroegen een plan te maken voor onze tuin. Vanuit ons basisidee heeft Arie een mooi ontwerp gemaakt voor een goede prijs. De samenwerking verliep prima. Het werk was keurig en alles werd netjes afgerond.